Nagelreparaties

In sommige gevallen is het wenselijk om een nagel te repareren, bijvoorbeeld wanneer er een stuk van de nagel af is. Door dit te repareren voorkom je tegelijkertijd ook het eventueel ingroeien van de nagel.

Soms wil je gewoon dat je voeten er mooi uitzien; omdat je een feestje hebt en die mooie peep toes aan wilt of omdat het zomer is en je lekker je slippers wilt dragen zonder dat je het idee hebt dat iedereen naar je tenen kijkt.

Door gelnagels op de nagels te plaatsen kunnen de tenen er in één behandeling weer mooi uit zien, in overleg is er veel mogelijk.

Voor

Na


Resultaat met een nagelbeugel na 7 maanden.
Resultaat met nagelbeugel na 7 maanden.

Ramshoornnagel voor behandelingRamshoornnagel voor behandeling


Ramshoornnagel na behandeling


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.